• 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

ΣΧΕΤΙΚΑ

customer network connectionΗ ιστορία της εταιρείας ξεκινάει το 1993. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί σταδιακά μια ολοκληρωμένη μονάδα παρακολούθησης και επεξεργασίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αυτό από μόνο του αποτελούσε πρόκληση. Με χιλιάδες έντυπα σε κυκλοφορία, την εξέλιξη του internet με γρήγορους ρυθμούς ως βασικό μέσο μετάδοσης πληροφοριών και την ιδιωτική ραδιοτηλεόραση να λειτουργεί διαρκώς καινούρια κανάλια πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας, ο ρόλος μιας επιχείρησης που θα μπορούσε να ελέγχει το δύσκολο αυτό πλαίσιο του Τύπου κατέστη ιδιαίτερα σημαντικός.

Προσαρμοστήκαμε σε όλες τις αλλαγές (κυκλοφορίες νέων Μέσων, δημιουργία δεκάδων ειδησεογραφικών σελίδων στο Διαδίκτυο) και αξιοποιήσαμε την ολοένα αυξανόμενη τεχνογνωσία, ώστε να δημιουργήσουμε ένα υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα εύχρηστο περιβάλλον ηλεκτρονικής αποδελτίωσης, το οποίο μπορούν και διαχειρίζονται χιλιάδες συνδρομητές την ίδια στιγμή.

Αμέτρητες σελίδες έντυπης ύλης, άπειρα bytes με πληροφορίες στο Ίντερνετ, καθώς και δεκάδες τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια “σαρώνονται” καθημερινά, με σκοπό τη συλλογή και αποστολή των ειδήσεων στους παραλήπτες της αποδελτίωσης.

Πάνω από 27 χρόνια πριν, η “Enimerosi” απλώς ξεκινούσε ένα εγχείρημα. Σήμερα αναγνωρίζεται σε πανελλαδική κλίμακα ως μια εταιρεία παρακολούθησης των ΜΜΕ, που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με ταχύτητα, συνέπεια και σεβασμό στον συνδρομητή. Ένα επιτελείο 30 και πλέον ανθρώπων, στους οποίους περιλαμβάνονται έμπειροι δημοσιογράφοι, καταρτισμένοι τεχνικοί, καθώς και ικανά στελέχη που γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη της επικοινωνίας, εγγυώνται την προσπάθεια για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα.

Γι' αυτό και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε με νέες υπηρεσίες, αναμορφωμένη εμφάνιση και χρήσιμα εργαλεία, ώστε να καλύπτουμε απόλυτα κάθε ανάγκη σας.

Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.