• 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Χορηγία Μακεδονικού Σήματος

Χορηγία Μακεδονικού Σήματος

Μια ξεχωριστή χορηγία ανέλαβε προσφάτως η Enimerosi, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του Συλλογικού Σήματος ΕΕ του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων «M MACEDONIA THE GREAT». Η μουσική βραδιά στις 20/02 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σηματοδοτεί την έναρξη του «ταξιδιού» του Σήματος στην Ελλάδα και κυρίως στις αγορές του εξωτερικού! Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Το Μακεδονικό Σήμα αποτελεί μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία και μπορεί να χρησιμοποιείται από όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες των οποίων προέρχονται από τη γεωγραφική περιφέρεια της Μακεδονίας και είναι ή θα γίνουν μέλη του ΣΕΒΕ.

Η δημιουργία του Μακεδονικού Σήματος έχει σκοπό την προστασία των ελληνικών προϊόντων που παράγονται στην Μακεδονία και αντίστοιχα των υπηρεσιών που παρέχονται, συνδυάζοντας την ιστορία και την κληρονομιά του τόπου, μέσα από αυθεντικά, γνήσια και ποιοτικά προϊόντα των Μελών του ΣΕΒΕ. Το Σήμα στοχεύει στη δημιουργία ενός νέου διακριτικού γνωρίσματος ως μέσου αναγνώρισης, προβολής και διαφήμισης τοπικών παραγωγών και των προϊόντων τους, ώστε να ενισχυθεί η αναγνωρισιμότητα των τοπικών επιχειρήσεων της Μακεδονίας με τρόπο ευκρινή, διαφανή και αδιάβλητο, προς όφελος της εξωστρέφειας, της ασφάλειας δικαίου και του υγιούς ανταγωνισμού.

Αποτελεί μέριμνα της εταιρείας Enimerosi η ενεργός στήριξη κάθε προσπάθειας που θέτει τα εχέγγυα για θετικά αποτελέσματα προς την κοινωνία και τον άνθρωπο. Δεσμευόμαστε να στεκόμαστε πάντα αρωγοί σε ανάλογες δράσεις, με ποιοτικές υπηρεσίες αποδελτίωσης, εθελοντική προσφορά και αμέριστη συμπαράσταση.


Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.