• 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Βραβείο Αστικής Επιχειρηματικότητας στην Enimerosi

Βραβείο Αστικής Επιχειρηματικότητας στην Enimerosi

Μια σημαντική διάκριση για την εταιρεία Enimerosi έλαβε χώρα τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Βασιλικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο διοργάνωσε βραδιά απονομής βραβείων στις κορυφαίες από τις 60.000 επιχειρήσεις που αποτελούν μέλη του.

Η Enimerosi (με 27 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στην παροχή υπηρεσιών Αποδελτίωσης από έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) βραβεύτηκε με το Αριστείο Αστικής Επιχειρηματικότητας.

vraveio astikis epixeirimatikotitas enimerosi1

Ήταν το αποτέλεσμα της αξιολόγησης από μια επιτροπή που την αποτελούσαν πέντε καθηγητές Πανεπιστημίου, οι οποίοι έλαβαν πληροφορίες για τις εφαρμογές καινοτόμων λύσεων, τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης, τις δράσεις στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς και τη στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού.

Η βράβευση είναι μια ηθική δικαίωση για τους πρωτεργάτες της επιχειρηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε το 1993, αλλά και μια δέσμευση ότι η Enimerosi θα συνεχίσει να εξελίσσει τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποδελτίωσης ΜΜΕ που παρέχει, με σεβασμό στις σύγχρονες απαιτήσεις για έγκαιρη και αξιόπιστη καθημερινή πληροφόρηση.

vraveio astikis epixeirimatikotitas enimerosi2