• 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Συνέχεια της εταιρικής δράσης 2021

Συνέχεια της εταιρικής δράσης 2021

Η εταιρεία μας, σε όλο το χρονικό διάστημα της λειτουργίας της φροντίζει να ευαισθητοποιείται αναφορικά με φορείς που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο, παρέχοντας φροντίδα και υποστήριξη σε ανθρώπους που το έχουν ιδιαίτερη ανάγκη.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Enimerosi προσφέρει οικειοθελώς και χωρίς υλικά ανταλλάγματα τις υπηρεσίες της στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδας, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που παρέχει και συμβάλλοντας ενεργά στην κάλυψη των αναγκών του συλλόγου, για πρόσβαση στην επικαιρότητα και στα δημοσιεύματα που τον αφορούν.

 

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε σε κάθε ευκαιρία την κοινωνική μας δράση, υποστηρίζοντας φορείς που προσφέρουν υποστήριξη σε ευπαθείς ομάδες, καθώς πιστεύουμε ότι η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων είναι τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, απαραίτητο να εκδηλώνεται με ειλικρινείς πράξεις.


Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.