• 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Πιστοποίηση ISO 9001:2015

Πιστοποίηση ISO 9001:2015

Η εταιρεία Ενημέρωση, πάντα προσανατολισμένη στην άψογη εξυπηρέτηση των συνδρομητών, μεριμνά για τη συνεχή βελτίωση των διεργασιών της, βάσει ανεξάρτητων διεθνών προτύπων για τη διαχείριση της ποιότητας.

Συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες απαιτήσεις, η Ενημέρωση κατάφερε να ανανεώσει την πιστοποίηση με πεδίο εφαρμογής την Αποδελτίωση ΜΜΕ, τον σχεδιασμό και παραγωγή συναφούς λογισμικού, καθώς και την ψηφιοποίηση αρχειακού υλικού. Έχει καθιερώσει συνεπώς ένα εγκεκριμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το οποίο συμμορφώνεται απόλυτα με το νεότερο Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Για την απόκτηση της πιστοποίησης πραγματοποιήθηκαν αντικειμενικοί και διεξοδικοί έλεγχοι (επιθεωρήσεις), ώστε να καθοριστεί βάσει αντικειμενικών αποδείξεων το επίπεδο συμμόρφωσης του συστήματος διαχείρισης και των διαδικασιών της εταιρείας με τις καθορισμένες απαιτήσεις. Τo ISO 9001 περιγράφει ένα μοντέλο διοίκησης που εφαρμοζόμενο διασφαλίζει την προσδοκώμενη ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία.

Τα οφέλη που προκύπτουν από τη διαδικασία της πιστοποίησης είναι πολλαπλά, καθιστώντας την μια θετική και ανταποδοτική εμπειρία για όλους:

  • Δίνεται προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες και στον τελικό χρήστη
  • Ακολουθούνται οι πιο πρόσφατες εξελίξεις με σκοπό την άμεση ενημέρωσή των συνδρομητών και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών
  • Διασφαλίζεται ότι η πολιτική ποιότητας εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της εταιρείας
  • Αποδεικνύεται στους συνδρομητές ότι παρέχονται υπηρεσίες με συνέπεια και αξιοπιστία, που ικανοποιούν τις συμφωνημένες προδιαγραφές

Γιατί στην Ενημέρωση στόχος είναι η εμπιστοσύνη και η αύξηση της ικανοποίησης των συνδρομητών της.


Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.