ΕΣΠΑ 2014-2020
  • 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Νέες υπηρεσίες αποδελτίωσης Internet & Social Media

Νέες υπηρεσίες αποδελτίωσης Internet & Social Media

Σεβόμενοι την επιθυμία σας για νέες υπηρεσίες, προσπαθούμε να βρισκόμαστε πάντα στην ακμή της τεχνολογίας και να πρωτοπορούμε. Στα πλαίσια των μεγάλων αλλαγών που εφαρμόσαμε πρόσφατα, εντάσσεται και η ριζική αναμόρφωση της υπηρεσίας παρακολούθησης web και Social Media.

Πλέον οι αναφορές που σας ενδιαφέρουν εμφανίζονται με έναν πολύ φιλικό κι εύχρηστο τρόπο, σε περιβάλλον με πλούσια εργαλεία διαχείρισής τους. Ανατρέξτε με μια ματιά στις θεματικές ενότητες ή στις λέξεις-κλειδιά, αποθηκεύστε ή εκτυπώστε με ένα κλικ όλες τις αναρτήσεις, αναζητήστε παλιότερες αναφορές και κατεβάστε σε ένα αρχείο όλα τα μεταδεδομένα, γρήγορα και απλά.

 

Διατηρούμε αποθηκευμένο στον λογαριασμό σας το στιγμιότυπο της αναφοράς (κείμενο και εικόνες), ώστε να μην χάνετε ποτέ αναρτήσεις, οι οποίες για κάποιο λόγο αποσύρθηκαν ή μεταβλήθηκαν στην πηγή τους. Επιπλέον, μπορείτε να λαμβάνετε με SMS ειδοποίηση κάθε φορά που υπάρχει νέα αναφορά.

Τέλος, υπάρχει εναλλακτικά και η δυνατότητα να λαμβάνετε αυτοματοποιημένα στο email σας reports με όλες τις αναφορές, τις ημέρες και ώρες που επιθυμείτε.

Οι νέες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για όλους τους συνδρομητές μας. Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη την υπηρεσία, ζητήστε μας άμεσα ένα δωρεάν δείγμα.


Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.