• 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του «ΜACEDONIA THE GREAT»

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του «ΜACEDONIA THE GREAT»

Ένθερμο ήταν φυσικά το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων -ανάμεσα στις οποίες και η Enimerosi, για τη σημαντική υποστήριξη της πρωτοβουλίας του ΣΕΒΕ.

Στις 20 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του Συλλογικού Σήματος της ΕΕ «MACEDONIA THE GREAT». Η εκδήλωση σηματοδότησε την επίσημη έναρξη του «ταξιδιού» του Μακεδονικού Σήματος στην Ελλάδα και κυρίως στις αγορές του εξωτερικού, με την υποστήριξη του Αντώνη Ρέμου, ως «Πρεσβευτή» της πρωτοβουλίας του ΣΕΒΕ. Πέτυχε δε απόλυτα τον στόχο της, όπως και από τους ίδιους τους συμμετέχοντες επιβεβαιώθηκε, που ήταν η εναλλακτική προώθηση και προβολή του Σήματος στην επιχειρηματική κοινότητα αλλά και στο ευρύ κοινό της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη και τη σημαντική συνεισφορά εταιρικών χορηγών και υποστηρικτών, τους οποίους ο ΣΕΒΕ ευχαριστεί θερμά! Από την πλευρά μας, υποσχόμαστε ως Enimerosi να είμαστε πάντα στο πλευρό ανάλογων δράσεων, με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

imgpsh fullsize anim9


Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.