• 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Η Enimerosi χορηγός επικοινωνίας στο 14ο πολυσυνέδριο "Καινοτομία & Ανάπτυξη"

Η Enimerosi χορηγός επικοινωνίας στο 14ο πολυσυνέδριο "Καινοτομία & Ανάπτυξη"

Η εταιρεία μας, πάντα αρωγός της καινοτομίας, της ευρεσιτεχνίας και των start-ups, στηρίζει θερμά τις εργασίες του συνεδρίου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης.

Εκπρόσωποι φορέων και θεσμών, στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών, ακαδημαϊκοί, επιτυχημένοι επιχειρηματίες και start-uppers που καινοτομούν, θα πραγματοποιήσουν εισηγήσεις και παρουσιάσεις. Σας προσκαλούμε λοιπόν να δείτε ποιο είναι το νέο σύγχρονο μοντέλο επιχειρηματικότητας της χώρας μας, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα σήμερα, την καινοτομία ως καταλύτη συνεργασίας με τους παραγωγικούς φορείς και τη βράβευση ανθρώπων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της καινοτομίας.

 

Tο πολυσυνέδριο γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, του Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων και του ΟΚ! Thess.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που καινοτομούν και επιχειρούν εντός ή εκτός ελληνικών συνόρων, μπορούμε να ελπίζουμε σε μια Ελλάδα της Δημιουργίας και της Ανάπτυξης.


KD02

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 08/04/19:

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες του 14ου πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ του ka-business.gr. Η εταιρεία μας είχε τη χαρά να διαθέτει αξιόλογη παρουσία με δικό της stand και να έρθει σε επαφή με σημαντικούς εκπροσώπους φορέων, επιχειρηματίες και στελέχη του αύριο.

Στη φωτογραφία διακρίνονται ο Γεν. Διευθυντής της Enimerosi κ. Αναστάσιος Τσαταλμπάσογλου, η κα Ραλλιώ Λεπίδου (Διοργάνωση συνεδρίου), η κα Χριστίνα Κακαμπέγκα και η κα Ευαγγελία Γκαρά (Στελέχη της εταιρείας στα γραφεία της Θεσσαλονίκης).


Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.