• 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Η Enimerosi σύμμαχος επικοινωνίας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Enimerosi σύμμαχος επικοινωνίας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η εταιρεία μας αγκαλιάζει τα ιδανικά του αθλητισμού και συμμετέχει δυναμικά στην καμπάνια υπέρ του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας. Γι' αυτό συστρατευόμαστε με όλα τα Μέσα που διαθέτουμε, ως σύμμαχος επικοινωνίας για το 2017.

Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού και διάφοροι φορείς, Ιδρύματα, Μουσεία, επιχειρήσεις κάθε κλάδου, επαγγελματίες του Τουρισμού και όχι μόνο, εργάστηκαν αφιλοκερδώς για τη δρομολόγηση μιας διεθνούς εμβέλειας καμπάνιας, η οποία περιέχει φέτος εντυπωσιακές προσφορές, δώρα και εκπλήξεις για τους Μαραθωνοδρόμους.

Στόχοι ήταν και είναι η καθιέρωση του Νοεμβρίου ως μήνα Μαραθωνίου δρόμου, η διεύρυνση του χρόνου διαμονής των επισκεπτών, η αύξηση του ενδιαφέροντος για τον αυθεντικό Μαραθώνιο και την ιστορία του, η υποστήριξη του «ευ αγωνίζεσθαι», η δημιουργία ατμόσφαιρας γιορτής στην πόλη και φυσικά, η προβολή της Αθήνας – Αττικής & Αργοσαρωνικού και των πολλαπλών θεματικών επιλογών που έχει στη διάθεσή του ο επισκέπτης Μαραθωνοδρόμος (ή ο συνοδός του) στην Αθήνα.

Το εγχείρημα πέτυχε απόλυτα με τη συστράτευση όλων των εμπλεκομένων, ενώ παράλληλα δημιουργήθηκαν ή εξασφαλίστηκαν μέσω των συνεργιών οι παρακάτω ενέργειες:

Η Enimerosi φυσικά θα δώσει και το "παρών" στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στις 12 Νοεμβρίου. Σας περιμένουμε εκεί!


Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.