• 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Η «Enimerosi» περήφανος χορηγός αθλητών της Εθνικής ομάδας Taekwondo ITF

H εταιρία μας πήρε την απόφαση να στηρίξει χορηγικά- με τη συνεργασία της DATASCOUTING- τη συμμετοχή δύο αθλητών της Εθνικής ομάδας Taekwon-Do ITF, του Κωνσταντίνου και του Ιωάννη Δημητρίου, στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (ITF World Championship 2019).  Αισθανόμαστε περήφανοι για τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους!

Ο Κωνσταντίνος συμμετείχε στο ομαδικό αγώνισμα Αυτοάμυνας (Self Defense) εφήβων, και κατέλαβε την 6η θέση. Ο Γιάννης αγωνίστηκε στο ατομικό αγώνισμα της μάχης (16-17) στην κατηγορία των -57κιλών, όπου βγήκε πρώτος στον όμιλό του, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στη γενική κατάταξη, ενώ συμμετείχε και στις ομαδικές μάχες εφήβων (16-17).

Dimitriou brothers 21st ITF Taekwon Do World Championship

Το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (ITF World Championship 2019) διοργανώθηκε στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, από τις 24 έως τις 30 Αυγούστου. Η Ελλάδα με 149 αθλητές και αθλήτριες κατέλαβε την 5η θέση στη γενική κατάταξη των μεταλλίων στο σύνολο των 84 χωρών που συμμετείχαν. 

«Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, στον Γιάννη και στον Κωνσταντίνο, όπως επίσης και σε όλη την Εθνική μας ομάδα Taekwon-Do, η οποία εκπροσώπησε επάξια τη χώρα μας. Η εταιρία μας θα συνεχίσει να στηρίζει και τις επόμενες προσπάθειες των αθλητών μας» δήλωσε ο κ. Τάσος Τσαταλμπάσογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Enimerosi.

Enimerosi Xorigia2019 Taekwondo ITF

Σχετικά με την Enimerosi

Η Enimerosi είναι μια κορυφαία εταιρία παροχής υπηρεσιών αποδελτίωσης ΜΜΕ, με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια. Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποδελτίωσης και διακρίνεται για την ταχύτητα, τη συνέπεια και τον σεβασμό στον συνδρομητή. Ένα επιτελείο 30 και πλέον ανθρώπων, στους οποίους περιλαμβάνονται έμπειροι δημοσιογράφοι, καταρτισμένοι τεχνικοί, καθώς και ικανά στελέχη που γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη της επικοινωνίας, εγγυώνται άριστα αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα.

Η Enimerosi είναι μέλος της Διεθνής Ένωσης Αποκομμάτων FIBEP (World Media Intelligence Association), θεμελιώνοντας ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο διεθνές δίκτυο συνεργατών και συνεργασιών. Είναι επίσημα αδειοδοτημένη από τον ΟΣΔΕΛ (Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων Λόγου) και η ποιότητα των υπηρεσιών της πιστοποιημένη με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον κ. Μιχάλη Ιγνατιάδη [2310.50.15.15/ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.]


Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.