ΕΣΠΑ 2014-2020
  • 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Enimerosi & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Enimerosi & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

H Enimerosi, πάντα αρωγός της καινοτομίας, της ευρεσιτεχνίας και των start-ups αποτελεί επίσης θερμός υποστηρικτής της ιδέας της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των υπηρεσιών αποδελτίωσης και ανάλυσης, έχει ενισχύσει πολλές φορές και με ποικίλους τρόπους διάφορους Φορείς και Ιδιώτες. Παράλληλα, προχωρά σε δράσεις για το περιβάλλον, εφαρμογή καλύτερων εργασιακών πρακτικών, φροντίδα για τις τοπικές κοινότητες και αλληλοεπίδραση με τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Μέριμνα της εταιρείας είναι να ενσωματωθεί η ΕΚΕ στην καθημερινή επιχειρηματική δραστηριότητα στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης, ως αναπόσπαστο τμήμα όλων των λειτουργιών της επιχείρησης το οποίο θα λαμβάνεται υπόψη κατά τη λήψη αποφάσεων.

Η πορεία που ακολουθείται ως τώρα οδηγεί στην ουσιαστική δικτύωση και ανάπτυξη συνεργασιών με άλλες επιχειρήσεις και φορείς για την επίτευξη κοινών στόχων και την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων. Οι συνεργασίες με τα ενδιαφερόμενα μέρη (ΜΚΟ, Ακαδημαϊκή κοινότητα, τοπική αυτοδιοίκηση) θέτουν ισχυρές βάσεις για ακόμα μεγαλύτερα βήματα στο μέλλον.

Στόχος είναι να παρακολούθουμε συνεχώς τις εξελίξεις σχετικά με την ΕΚΕ και τη βιώσιμη ανάπτυξη και να μας δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε θεματικές συνεργατικές Ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες, για ευρύτερο πεδίο εφαρμογής των δράσεων.

Enimerosi - Μέλος CSR Hellas


Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.