• 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Ενδυναμώνουμε την προσπάθεια του meallamatia.gr

Ενδυναμώνουμε την προσπάθεια του meallamatia.gr

Το meallamatia.gr, η μοναδική πανελλαδικά, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, ενημερωτική κοινωνική πύλη, προσπαθεί καθημερινά να μεταφέρει όλες τις πτυχές των κοινωνικών θεμάτων και να ενημερώνει υπεύθυνα και εξειδικευμένα για ζητήματα που αφορούν ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Ένα πρακτικό πρόβλημα για την ομάδα που διαχειρίζεται το site, ήταν μέχρι πρόσφατα, η καθημερινή μεταφορά χρήσιμων ειδήσεων και δημοσιευμάτων, από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά Μέσα. Πλέον η συνεργατική προσφορά της εταιρείας μας, λύνει τα χέρια σε αυτόν τον καθημερινό, εθελοντικό αγώνα των διαχειριστών.

Η Enimerosi, αφιλοκερδώς, έδωσε σε πιστοποιημένους συνεργάτες του site meallamatia.gr πρόσβαση σε καθημερινή αποδελτίωση εντύπων και ηλεκτρονικών Μέσων για κοινωνικά θέματα. Είναι χαρά μας να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους, συμβάλλοντας στην αξιόλογη προσπάθεια που κάνουν.


Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.