• 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Αποδελτίωση για βουλευτές

Αποδελτίωση για βουλευτές

Ως βουλευτής, γιατί χρειάζομαι την αποδελτίωση έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου;

 

  1. Διότι θα μπορώ εύκολα και άκοπα να ελέγχω τη δημοσιότητα γύρω από το όνομά μου σε έντυπα μέσα από όλη την Ελλάδα και σε εκατοντάδες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες από κάθε νομό της χώρας.

  2. Διότι θα μπορώ να έχω στη διάθεσή μου ραδιοτηλεοπτικές αναφορές, παρεμβάσεις και συνεντεύξεις μου, όχι μόνο από κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά και από τοπικούς σταθμούς σε όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας.

  3. Διότι θα μπορώ να παρακολουθώ καθημερινά, επτά ημέρες την εβδομάδα, όλες τις εξελίξεις γύρω από πολιτικά ζητήματα που με ενδιαφέρουν, ή σχετικά με οποιονδήποτε τομέα περιλαμβάνεται στις αρμοδιότητές μου (π.χ. Παιδεία, Υγεία, Ενέργεια, Περιβάλλον, Αμυνα κλπ).

  4. Διότι από πολύ νωρίς το πρωί μαθαίνω τις πληροφορίες που με ενδιαφέρουν, σε συνδυασμό με την τεράστια εξοικονόμηση χρόνου, που θα χρειαζόταν να δαπανήσω για την έρευνα και τον εντοπισμό των ειδήσεων από τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

  5. Διότι θα δημιουργήσω σε βάθος χρόνου ένα αρχείο αποκομμάτων και αναρτήσεων με πολύ μεγάλη διαχρονική αξία, το οποίο θα μπορεί να είναι διαθέσιμο και επεξεργάσιμο ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της πρόσβασης στην πλατφόρμα αποδελτίωσης.

Ζητήστε δωρεάν δοκιμή


Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.