• 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Ανανεωμένη πλατφόρμα ραδιοτηλεοπτικής αποδελτίωσης

Ανανεωμένη πλατφόρμα ραδιοτηλεοπτικής αποδελτίωσης

Όσοι από εσάς διαθέτετε ήδη την υπηρεσία ενσωματωμένη στον λογαριασμό σας, θα έχετε παρατηρήσει τις σημαντικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί. Με ένα πιο μοντέρνο και γρήγορο περιβάλλον χρήστη, η εύρεση και παρακολούθηση αποσπασμάτων είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Αυτό που αξίζει όμως να σημειωθεί αποτελεί η προσθήκη πολλών νέων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών που παρακολουθούνται καθημερινά. Η ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη περιλαμβάνει πλέον περί τους 60 σταθμούς, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα εκπέμπονται μόνο διαδικτυακά (ERTnews, Euronews Greece, κλπ). Σε όποια Περιφέρεια της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, σίγουρα θα βρείτε κάποιον σταθμό που να σας ενδιαφέρει.

Εάν δεν έχετε δοκιμάσει τη δυνατότητα αναζήτησης ή μοντάζ αποσπασμάτων θα εκπλαγείτε με την ευκολία που αυτά γίνονται. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δικές σας ετικέτες, να αποστείλετε κάποια αναφορά στο επιθυμητό email ή να κατεβάσετε τα στατιστικά στοιχεία των αναφορών σας.

Σε κάθε περίπτωση θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε δωρεάν σε όλες τις λειτουργίες της νέας πλατφόρμας ραδιοτηλεοπτικής αποδελτίωσης αν επικοινωνήσετε μαζί μας και/ή να σας αποστείλουμε την προσφορά μας αν δεν είστε ήδη συνδρομητές.


Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.