• 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του «ΜACEDONIA THE GREAT»

Ένθερμο ήταν φυσικά το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων -ανάμεσα στις οποίες και η Enimerosi, για τη σημαντική υποστήριξη της πρωτοβουλίας του ΣΕΒΕ.

Στις 20 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης η εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του Συλλογικού Σήματος της ΕΕ «MACEDONIA THE GREAT». Η εκδήλωση σηματοδότησε την επίσημη έναρξη του «ταξιδιού» του Μακεδονικού Σήματος στην Ελλάδα και κυρίως στις αγορές του εξωτερικού, με την υποστήριξη του Αντώνη Ρέμου, ως «Πρεσβευτή» της πρωτοβουλίας του ΣΕΒΕ. Πέτυχε δε απόλυτα τον στόχο της, όπως και από τους ίδιους τους συμμετέχοντες επιβεβαιώθηκε, που ήταν η εναλλακτική προώθηση και προβολή του Σήματος στην επιχειρηματική κοινότητα αλλά και στο ευρύ κοινό της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη και τη σημαντική συνεισφορά εταιρικών χορηγών και υποστηρικτών, τους οποίους ο ΣΕΒΕ ευχαριστεί θερμά! Από την πλευρά μας, υποσχόμαστε ως Enimerosi να είμαστε πάντα στο πλευρό ανάλογων δράσεων, με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.


Χορηγία Μακεδονικού Σήματος

Μια ξεχωριστή χορηγία ανέλαβε προσφάτως η Enimerosi, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του Συλλογικού Σήματος ΕΕ του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων «M MACEDONIA THE GREAT». Η μουσική βραδιά στις 20/02 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σηματοδοτεί την έναρξη του «ταξιδιού» του Σήματος στην Ελλάδα και κυρίως στις αγορές του εξωτερικού! Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Το Μακεδονικό Σήμα αποτελεί μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία και μπορεί να χρησιμοποιείται από όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες των οποίων προέρχονται από τη γεωγραφική περιφέρεια της Μακεδονίας και είναι ή θα γίνουν μέλη του ΣΕΒΕ.


Αποδελτίωση Διακηρύξεων & Διαγωνισμών Δημοσίου

Έχουμε αναπτύξει την υπηρεσία μας βασισμένοι στην αρχή της ποιοτικής αναζήτησης. Γίνεται εξειδίκευση και έλεγχος σε όλα τα στάδια αποδελτίωσης από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και όχι μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών που σας παραδίδουν διακηρύξεις μη σχετικές με τα ενδιαφέροντά σας.

Βάζετε τέλος σε χαμένους διαγωνισμούς για τους οποίους ποτέ δεν πληροφορηθήκατε ότι δημοσιεύτηκαν. Καλύπτουμε τον έντυπο Τύπο -και μάλιστα πολλές εφημερίδες τοπικού ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια, τον δημοπρασιακό Τύπο, τη Διαύγεια και την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ).

Η εμπειρία πολλών ετών που διαθέτουμε θα σας πείσει να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας και να αυξήσετε τις πιθανότητες να είστε εσείς ο επόμενος Ανάδοχος του Δημοσίου στον τομέα σας!

 

Ζητήστε την προσφορά σας εδώ


Αρχείο αναφορών internet από όλο τον κόσμο

Η είδηση στο internet είναι σίγουρα πιο άμεση, αλλά παράλληλα γρήγορα αναλώσιμη. Η ταχύτητα και ποσότητα, λοιπόν, των πληροφοριών μπορούν να οδηγήσουν συχνά σε υπερκορεσμό και σε έλλειψη εστίασης στις αναφορές που μπορούν πραγματικά να σας ενδιαφέρουν.

Για τις περιπτώσεις αυτές έχουμε αναπτύξει την εξειδικευμένη υπηρεσία αρχειοθέτησης και αναζήτησης όλων των αναφορών internet, από παρελθόντα έτη. Μάλιστα, το αρχείο μας δεν περιλαμβάνει μόνο τις ελληνικές ιστοσελίδες, αλλά συνολικά πάνω από 150 χώρες!

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αναφορές αρχείου από όλο τον κόσμο για τα θέματα που σας αφορούν τότε σίγουρα σας έχουμε τη λύση.


Ανανεωμένη πλατφόρμα ραδιοτηλεοπτικής αποδελτίωσης

Όσοι από εσάς διαθέτετε ήδη την υπηρεσία ενσωματωμένη στον λογαριασμό σας, θα έχετε παρατηρήσει τις σημαντικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί. Με ένα πιο μοντέρνο και γρήγορο περιβάλλον χρήστη, η εύρεση και παρακολούθηση αποσπασμάτων είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Αυτό που αξίζει όμως να σημειωθεί αποτελεί η προσθήκη πολλών νέων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών που παρακολουθούνται καθημερινά. Η ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη περιλαμβάνει πλέον περί τους 60 σταθμούς, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα εκπέμπονται μόνο διαδικτυακά (ERTnews, Euronews Greece, κλπ). Σε όποια Περιφέρεια της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, σίγουρα θα βρείτε κάποιον σταθμό που να σας ενδιαφέρει.