ΕΣΠΑ 2014-2020
  • 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Ενδυναμώνουμε την προσπάθεια του meallamatia.gr

Το meallamatia.gr, η μοναδική πανελλαδικά, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, ενημερωτική κοινωνική πύλη, προσπαθεί καθημερινά να μεταφέρει όλες τις πτυχές των κοινωνικών θεμάτων και να ενημερώνει υπεύθυνα και εξειδικευμένα για ζητήματα που αφορούν ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Ένα πρακτικό πρόβλημα για την ομάδα που διαχειρίζεται το site, ήταν μέχρι πρόσφατα, η καθημερινή μεταφορά χρήσιμων ειδήσεων και δημοσιευμάτων, από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά Μέσα. Πλέον η συνεργατική προσφορά της εταιρείας μας, λύνει τα χέρια σε αυτόν τον καθημερινό, εθελοντικό αγώνα των διαχειριστών.

Η Enimerosi, αφιλοκερδώς, έδωσε σε πιστοποιημένους συνεργάτες του site meallamatia.gr πρόσβαση σε καθημερινή αποδελτίωση εντύπων και ηλεκτρονικών Μέσων για κοινωνικά θέματα. Είναι χαρά μας να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους, συμβάλλοντας στην αξιόλογη προσπάθεια που κάνουν.


Βραβείο Αστικής Επιχειρηματικότητας στην Enimerosi

Μια σημαντική διάκριση για την εταιρεία Enimerosi έλαβε χώρα τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Βασιλικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο διοργάνωσε βραδιά απονομής βραβείων στις κορυφαίες από τις 60.000 επιχειρήσεις που αποτελούν μέλη του.

Η Enimerosi (με 27 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στην παροχή υπηρεσιών Αποδελτίωσης από έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) βραβεύτηκε με το Αριστείο Αστικής Επιχειρηματικότητας.


Η Enimerosi χορηγός επικοινωνίας στην εκδήλωση "Κοινωνική Ευθύνη & Επιχειρηματικότητα"

Η εταιρεία μας στηρίζει τις εργασίες της εκδήλωσης "Κοινωνική Ευθύνη & Επιχειρηματικότητα".

Η εκδήλωση "Κοινωνική Ευθύνη & Επιχειρηματικότητα" είναι ο νέος θεσμός που διοργανώνει το ka-business.gr στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να αναδείξει το άλλο πρόσωπο της οικονομίας. Άνθρωποι στυλοβάτες της εθνικής οικονομίας, εκπρόσωποι φορέων και θεσμών, στελέχη επιχειρήσεων  και τραπεζών, θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους σε θέματα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, αλλά και ΜΚΟ που ευνοήθηκαν από τη στήριξη που πήραν.


Η «Enimerosi» περήφανος χορηγός αθλητών της Εθνικής ομάδας Taekwondo ITF

H εταιρία μας πήρε την απόφαση να στηρίξει χορηγικά- με τη συνεργασία της DATASCOUTING- τη συμμετοχή δύο αθλητών της Εθνικής ομάδας Taekwon-Do ITF, του Κωνσταντίνου και του Ιωάννη Δημητρίου, στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (ITF World Championship 2019).  Αισθανόμαστε περήφανοι για τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους!


Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.