ΕΣΠΑ 2014-2020
  • 210 5313220 / 2310 501515
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24/7

Τα νέα μας

Αρχείο αναφορών internet από όλο τον κόσμο

Η είδηση στο internet είναι σίγουρα πιο άμεση, αλλά παράλληλα γρήγορα αναλώσιμη. Η ταχύτητα και ποσότητα, λοιπόν, των πληροφοριών μπορούν να οδηγήσουν συχνά σε υπερκορεσμό και σε έλλειψη εστίασης στις αναφορές που μπορούν πραγματικά να σας ενδιαφέρουν.

Για τις περιπτώσεις αυτές έχουμε αναπτύξει την εξειδικευμένη υπηρεσία αρχειοθέτησης και αναζήτησης όλων των αναφορών internet, από παρελθόντα έτη. Μάλιστα, το αρχείο μας δεν περιλαμβάνει μόνο τις ελληνικές ιστοσελίδες, αλλά συνολικά πάνω από 150 χώρες!

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αναφορές αρχείου από όλο τον κόσμο για τα θέματα που σας αφορούν τότε σίγουρα σας έχουμε τη λύση.


Ανανεωμένη πλατφόρμα ραδιοτηλεοπτικής αποδελτίωσης

Όσοι από εσάς διαθέτετε ήδη την υπηρεσία ενσωματωμένη στον λογαριασμό σας, θα έχετε παρατηρήσει τις σημαντικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί. Με ένα πιο μοντέρνο και γρήγορο περιβάλλον χρήστη, η εύρεση και παρακολούθηση αποσπασμάτων είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Αυτό που αξίζει όμως να σημειωθεί αποτελεί η προσθήκη πολλών νέων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών που παρακολουθούνται καθημερινά. Η ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη περιλαμβάνει πλέον περί τους 60 σταθμούς, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα εκπέμπονται μόνο διαδικτυακά (ERTnews, Euronews Greece, κλπ). Σε όποια Περιφέρεια της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, σίγουρα θα βρείτε κάποιον σταθμό που να σας ενδιαφέρει.


Η Enimerosi χορηγός στο Παγκόσμιο Συνέδριο FIBEP Spring Summit 2022

Η Enimerosi ήταν κύριος χορηγός σε εκδήλωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου Spring Summit 2022, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα του κλάδου των εταιρειών αποδελτίωσης. Το Συνέδριο διοργάνωσε η Διεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP), σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το διήμερο 28 - 29 Μαρτίου.

Η εταιρεία μας υποστήριξε από την πρώτη στιγμή τη διοργάνωση ως Dinner Sponsor, καταβάλλοντας προσπάθειες για ένα άριστο αποτέλεσμα που θα ικανοποιούσε όλους τους καλεσμένους. Τελικά επιτεύχθηκε στο ακέραιο ο στόχος, προσφέροντας στον απόηχο του Συνεδρίου μοναδικές στιγμές απόλαυσης ενός γευστικού μενού με έντονο ελληνικό άρωμα, σε ένα απόλυτα φιλόξενο περιβάλλον.


Χορηγία επίσημου δείπνου FIBEP Spring Summit 2022

Είμαστε ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση των μελών της FIBEP σε όλο τον κόσμο να έρθουν στην Αθήνα σε λιγότερο από μια εβδομάδα. ​Μέχρι στιγμής έχουμε περίπου 70 άτομα που συμμετέχουν αυτοπροσώπως, μερικοί από τους οποίους εντάχθηκαν στη FIBEP τα τελευταία δύο χρόνια, καθιστώντας την εκδήλωση συναρπαστική για τις νέες παρουσίες.

Η Enimerosi συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση, αναλαμβάνοντας τη χορηγία του επίσημου δείπνου, σε ένα μέρος με απαράμιλλη θέα. Ο Παρθενώνας και το Ηρώδειο αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουν οι καλεσμένοι μια αξέχαστη βραδιά κάτω από τα αστέρια.

Ευχόμαστε η διοργάνωση να επαναληφθεί σύντομα και να δώσουν ακόμα περισσότερα μέλη το παρόν.


Νέες Υπηρεσίες Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Πολλές φορές η αποδελτίωση και οι Αναφορές δεν αρκούν για την ολοκληρωμένη παρακολούθηση της εταιρικής σας εικόνας. Με στόχο την κάλυψη ακόμα και των εξειδικευμένων αναγκών σας εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας και παρέχουμε πλέον ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών Δημοσίων Σχέσεων, σε στενή συνεργασία με έμπειρη και καταξιωμένη εταιρεία του χώρου.

Η ομάδα μας διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία έχοντας υλοποιήσει προγράμματα και καμπάνιες δημοσίων σχέσεων για πληθώρα ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Οι στρατηγικές ιδέες και τα καινοτόμα προγράμματα που προτείνουμε, βοηθούν στη σωστή και αποδοτική προβολή της εταιρικής εικόνας και των εμπορικών σημάτων σας. Παράλληλα αισθάνεστε ασφάλεια, καθώς αντιμετωπίζουμε τις «προκλήσεις» του κάθε project ad-hoc ή σε μακροπρόθεσμη βάση συνδυάζοντας τα κατάλληλα εργαλεία και προτείνοντας το κατάλληλο – ανά περίπτωση – πρόγραμμα.


Χρησιμοποιούμε ανώνυμα και ασφαλή cookies για τη βελτίωση της περιήγησης σας.